Blog

  • Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Plastik PCR

    Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Plastik PCR

    Liwat upaya sing terus-terusan saka pirang-pirang generasi ahli kimia lan insinyur, plastik sing diasilake saka minyak bumi, batu bara, lan gas alam wis dadi bahan sing penting kanggo urip saben dina amarga bobote entheng, daya tahan, kaendahan, lan regane murah.Nanging, iku preci...
    Waca liyane
  • Tren Anyar ing Kemasan Kosmetik

    Tren Anyar ing Kemasan Kosmetik

    Minangka sarana mujudake nilai komoditas lan nilai gunane, kemasan kosmetik nduweni peran penting ing bidang sirkulasi lan konsumsi kosmetik.Ing 2022, nalika ekonomi cerdas menang, informasi lan intelijen ...
    Waca liyane
  • SOMEWANG Training Day

    SOMEWANG Training Day

    SOMEWANG nganakake pelatihan lan uga nganakake sesi sharing.Kita minangka kulawarga gedhe sing seneng bareng!Latihan lan sharing nggawe kita kuwat~ Kita ngarepake luwih akeh wong sing gabung karo kulawarga gedhe SOMEWANG !!!
    Waca liyane
  • Apa Plastik PCR lan Apa Gunakake Plastik PCR?

    Apa Plastik PCR lan Apa Gunakake Plastik PCR?

    Apa plastik PCR? Jeneng lengkap PCR yaiku bahan Daur Ulang Pasca Konsumen, yaiku, daur ulang plastik konsumen, kayata PET, PE, PP, HDPE, lan liya-liyane, banjur ngolah bahan mentah plastik sing digunakake kanggo nggawe anyar. pak...
    Waca liyane
  • Tren ing Kemasan Isi Ulang

    Tren ing Kemasan Isi Ulang

    Ing taun-taun pungkasan, topik ESG lan pembangunan lestari wis diangkat lan dibahas luwih akeh.Utamane babagan introduksi kabijakan sing relevan kayata netralitas karbon lan pengurangan plastik, lan watesan babagan panggunaan plastik ing kosm ...
    Waca liyane

NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

Ngirim

Ninggalake Pesen Panjenengan