Tren Anyar ing Kemasan Kosmetik

图片1

Minangka sarana mujudake nilai komoditas lan nilai gunane, kemasan kosmetik nduweni peran penting ing bidang sirkulasi lan konsumsi kosmetik.Ing taun 2022, nalika ekonomi cerdas menang, informasi lan intelijen kemasan kosmetik wis dilebokake ing agenda, lan panjaluk ekonomi komoditas lan nilai kamanungsan dibayangke ing teknologi kemasan kosmetik modern.

Ing pangarepan tradisional wong, kemasan kosmetik tansah babagan "nilai nominal".Lair saben produk anyar mbutuhake jas sing apik.Saka werna nganti pola, desainer merek kudu nggawe usaha gedhe.Ing jaman konsumen saiki, kemasan sing apik katon ora nambah poin ing produk, nanging desain sing luwih ramah pangguna, kayata kemasan cerdas, lan kemasan interaktif.Bisa diarani luwih akeh "mikir" kemasan kosmetik sing mboko sithik dadi salah sawijining faktor sing nemtokake kanggo tuku konsumen.

img (3)

IKemasan cerdas

Teknologi anyar kayata robot, AI buatan, lan Internet of Things wis dikenalake dening macem-macem industri, terus-terusan ningkatake produktivitas lan model produksi sing efektif.Ing 2022, kemasan kosmetik uga bakal berkembang menyang manufaktur cerdas.

Apa kemasan cerdas?Kemasan sing diarani cerdas tegese jas produk iki kudu luwih transparan, sing bisa menehi informasi marang konsumen babagan kualitas panganan sing dikemas sajrone sirkulasi lan panyimpenan.Contone, wektu lan suhu ditampilake ing kemasan, kesegaran ditampilake ing kemasan, lan kemasan ditampilake nalika kemasan bocor.Ing desain botol kosmetik, kapasitas prodhuk kasebut kudu cetha.Ing taun-taun pungkasan, botol opaque tansah dikritik.Kosmetik kanthi isi net produk sing ora cukup minangka titik panas keluhan konsumen, lan masalah inti yaiku kemasan kasebut "buram".Botol kosmetik sing katon gedhe asring mung ngemot produk cilik.Lan kemasan cerdas yaiku nyadari kabutuhan manungsa lan cerdas kemasan, yaiku salah sawijining tren kemasan kosmetik.

Kajaba iku, ana teknologi pengawetan cerdas, teknologi kemasan cerdas portabel, teknologi anti-pemalsuan tekstur cerdas, teknologi identifikasi anti-pemalsuan frekuensi radio resonansi magnetik, lan teknologi skema keterlacakan informasi bahan mentah kosmetik.Kanthi akeh teknologi cerdas sing canggih, kemasan kosmetik sing cerdas bisa duwe ruang aplikasi sing luwih akeh lan menehi konsumen proteksi kapentingan sing luwih kuat, layanan sing trep, lan pitulungan informasi.

img (1)

Kemasan Produk "Interaktif".

Kemasan kosmetik modern menehi perhatian marang "asli" lan "kebaruan".Desain kemasan kosmetik interaktif sing nggumunake lan menarik nggampangake nggawe katon ing antarane pirang-pirang kosmetik, narik kawigaten para pamirsa, mindhah atine masarakat, nuwuhake kepinginan tartamtu, banjur entuk tujuan panyebaran informasi.Kemasan fungsional asli ora mung ngidini konsumen tuku produk praktis, nanging uga ngidini wong bisa seneng-seneng lan kaget interaksi, nambah urip saben dinane.

Sing diarani kemasan kosmetik interaktif yaiku nggawe "interaksi" sing menarik antarane desain kemasan produk lan konsumen.Konsumen enom ora spesifik lan ora mung bakal tuku produk ing saluran tartamtu.Yen sampeyan pengin narik wong, sampeyan ora bisa mung katon apik, sampeyan kudu seneng-seneng.Iki mbutuhake desainer kemasan merek kanggo mbukak pikirane, muter karo kemasan kertas interaktif kreatif, lan menangake pasar.

img (4)

Sadurunge ngrancang, sampeyan kudu ngerti sawetara perkara.Saliyane regane kosmetik dhewe, kepiye kemasan njaba produk bisa nggawe konsumen tetep?Contone, bisa digunakake kanggo tujuan liyane: kayata rak panyimpenan kosmetik, rak ponsel, wadhah pulpen, pot kembang mini, kanca tangan sing bisa diselehake ing meja, lsp. Cara nggawe konsumen sesambungan karo merek liwat kemasan ?Apa ana cukup alesan kanggo konsumen kanggo aktif nuduhake lan nyebar tembung kanggo sampeyan sawise prilaku tuku rampung?Apa konsumen gelem terus melu kegiatan merek liyane liwat sawetara desain cerdas ing kemasan kosmetik?Apa konsumen bakal kepengin tuku kaping pindho amarga desain kemasan kosmetik?Apa desain kemasan produk duwe pengaruh kanggo nuntun konsumen kanggo gabung karo domain pribadi merek?Ana pengalaman "interaktif" sing nyenengake nalika ngrancang kemasan sing nggawe wong seneng karo kemasan kosmetik ing sepisanan.

Cekakipun, ing mangsa ngarep, industri packaging kosmetik bound kanggo mboko sithik nyadari upgrade lan transformasi intelijen lan interaksi.Unsur desain grafis saka kemasan produk bisa menehi nilai produk menyang konsumen kanthi intuisi.Lan kemasan kosmetik kreatif bisa langsung mengaruhi psikologi konsumen.Negara sing beda-beda, jinis kelamin sing beda-beda, lan wong-wong sing beda-beda umur duwe pilihan beda kanggo desain kemasan kosmetik.Apa kemasan cerdas utawa kemasan interaktif, desain merek "asli" lan "baru" bakal nambah nilai merek kasebut.Mung kanthi nemokake perspektif anyar lan pangerten anyar babagan kemasan kosmetik, perusahaan bisa duwe kinerja kemasan novel lan nggawe metode kinerja sing unik.

Somewang uga ora bakal nyisihake gaweyan kanggo nggawe lan ngembangake kemasan sing luwih kreatif, lan ngarepake brainstorming karo perusahaan kosmetik sing beda kanggo nggawe kemasan anyar sing unik.

Somewang nggawe kemasan gampang.

img (5)

Wektu kirim: Mei-26-2022

NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

Ngirim

Ninggalake Pesen Panjenengan