Babagan awake dhewe

imgmask

SOMEWANG

Sapa Kita?

SOMEWANG fokus ing manufaktur lan solusi R&D ing bidang kemasan khusus ing Beauty & Cosmetics, Pharmaceuticals & Health, Food, lan Household.Kita duwe telung pabrik kanggo Injeksi & Botol Plastik, Tabung, Pompa & Penyemprot.

SOMEWANG bakal dadi mitra kemasan global pilihan, fokus kanggo ngirim solusi end-to-end inovatif lan sustainable lan bungahaken pelanggan.Kita bakal dadi papan ing ngendi semangat, pemberdayaan, lan kreativitas dihargai lan diimbangi kanthi etika kerja sing kuat lan komitmen kanggo tanggung jawab sosial perusahaan.Kita bakal kerja bareng kanggo nggawe lan menehi nilai sing luar biasa kanggo kabeh mitra.

SOMEWANG

Apa sing kita lakoni?

Kita utamane ngasilake papat kategori produk kalebu - botol PET / PE / PETG sing dicithak, botol PP / AS / PS injeksi, wadhah lan aksesoris, penutupan kaya sprayer, pompa & tutup, lan kemasan tabung, kanthi kapasitas produksi gedhe kanggo mesthekake dikarepake saiki lan wutah mangsa.

img (14)
2121

SOMEWANG

Kenapa Pilih kita?

SOMEWANGbakal dadi mitra kemasan global pilihan, fokus kanggo ngirim solusi end-to-end inovatif lan sustainable karo fokus kuwat ing bungahaken pelanggan.Kita bakal dadi papan ing ngendi semangat, pemberdayaan lan kreativitas dihargai lan diimbangi kanthi etika kerja sing kuat lan komitmen kanggo tanggung jawab sosial perusahaan.Kita bakal kerja bareng kanggo nggawe lan menehi nilai sing luar biasa kanggo kabeh mitra.

Kita minangka salah sawijining LeadingPemasok Jaminan Bebas Risiko Alibabakanggo kurban sampeyan 0 layanan kualitas resiko.Kita bakal tanggung jawab 100% yen ana masalah kualitas ing produk kita.Ora ana beban sing ilang dening klien kita.Mangga menehi kita nyoba kanggo kurban sampeyan produk terkenal.

img (4)
img (5)

SOMEWANG

Watch Us in Action!

SOMEWANG

Kapasitas Produksi

Produk SOMEWANG ngekspor menyang luwih saka 150 negara & wilayah, biasane menyang Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Timur Tengah, Aisa, lan Australia, lsp.

SOMEWANG

Kekuwatan Teknis

Kita nyedhiyakake solusi luar biasa sing disesuaikan karo macem-macem aplikasi lan inovasi anyar ing desain, ngecor, lan tata cara kerja.Dept R&D kita ngembangake luwih saka 200 set cetakan anyar saben taun kanggo para klien, kita duwe tim profesional sing kerja kanggo syarat khusus pelanggan, kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing produk injeksi & blowing, lan industri cetakan, pabrik kita nawakake kualitas stabil kanggo klien kita ing saindenging jagad.

img (7)
img (8)

SOMEWANG

Sajarah

Dina iki, SOMEWANG wis berkembang dadi panyedhiya solusi kemasan lengkap: nggabungake desain, produksi lan dodolan proprietary, kita bangga ngirim kaendahan kanggo mayuta-yuta pelanggan karo produk kualitas stabil, kita akeh bebarengan karo klien kita, lan dikembangaké minangka ngisor:

Ing taun 2006

SOMEWANG didegaké ing Ningbo, China

Ing taun 2008

Kita ndhaptar merek dhewe lan nggawe pusat produksi injeksi & blowing

Ing 2011

Kita nandur modal ing pabrik sprayer lan pompa

Ing 2013

Kita nandur modal ing pabrik tabung

Ing 2016

Kita nyiyapake pusat R&D lan ngembangake bengkel injeksi & ndamu nganti 5,000 meter persegi

Ing 2017

Kita ngadegake cabang layanan dodolan ing AS

Ing 2019

Guangzhou Produksi-basis diadegaké

SOMEWANG

Tim Kita

kita duwe tim profesional sing makarya kanggo syarat khusus pelanggan, kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing produk injeksi & blowing, lan industri cetakan, pabrik kita nawakake kualitas sing stabil kanggo para klien ing saindenging jagad.

img (9)

SOMEWANG

Klien kita

SOMEWANG

Pameran

SOMEWANG

Layanan Sawise Sales

Somewang nyedhiyakake jaminan kualitas 100%, lan kita bakal tanggung jawab mung kanggo masalah kualitas apa wae, supaya sampeyan bisa ngrasakake layanan tanpa resiko.


NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

Ngirim

Ninggalake Pesen Panjenengan