Babagan awake dhewe

SOMEWANG minangka pemasok solusi kontainer desain lan manufaktur khusus ing Kecantikan & Kosmetik, Farmasi & Kesehatan, Pangan lan Rumah Tangga.

SOMEWANG bakal dadi mitra kemasan global pilihan, fokus kanggo ngirim solusi end-to-end sing inovatif lan sustainable kanthi fokus sing kuat kanggo nyenengake pelanggan.Kita bakal dadi papan ing ngendi semangat, pemberdayaan lan kreativitas dihargai lan diimbangi kanthi etika kerja sing kuat lan komitmen kanggo tanggung jawab sosial perusahaan.Kita bakal kerja bareng kanggo nggawe lan menehi nilai sing luar biasa kanggo kabeh mitra.

More About Kita
item_info

$4,5 triliun

Ing taun 2030, ekonomi sirkular bakal nggawe USD 4,5 triliun.

Ing SOMEWANG, para ahli kita darmabakti kanggo njelajah kemungkinan nggawe kemasan luwih lestari - nglindhungi produk sing kita tresnani nalika nindakake luwih apik kanggo planet iki.

Koleksi Pilihan

Solusi kita digawe kanggo saben individu
mangerteni kabutuhan tartamtu

Tetep dirungokake kanggo Update

News & Updates

Kepiye carane ngrancang kemasan produk sing populer?

Kepiye carane ngrancang kemasan produk sing populer?

Nalika umume perusahaan nyebutake upgrade merek, dheweke asring ngomong babagan kemasan, carane nggambarake rasa kelas lan produk sing paling dhuwur.Peningkatan kemasan wis dadi bagian penting saka upgrade merek.Wong lanang...

Waca liyane

Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Plastik PCR

Liwat upaya tanpa henti saka pirang-pirang generasi ahli kimia lan insinyur, plastik sing diasilake saka petroleum, batu bara, lan gas alam wis dadi bahan sing penting ...

Waca liyane

Tren Anyar ing Kemasan Kosmetik

Minangka sarana mujudake nilai komoditas lan nilai gunane, kemasan kosmetik nduweni peran penting ing bidang sirkulasi kosmetik ...

Waca liyane

NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

Ngirim

Ninggalake Pesen Panjenengan