Kepiye carane ngrancang kemasan produk sing populer?

Nalika umume perusahaan nyebutake upgrade merek, dheweke asring ngomong babagan kemasan, carane nggambarake rasa kelas lan produk sing paling dhuwur.Peningkatan kemasan wis dadi bagian penting saka upgrade merek.Akeh perusahaan sing mikir babagan carane nggawe kemasan sing luwih apik, carane nggawe produk luwih populer liwat kemasan, lan carane nggawe kemasan produk sing luwih beda lan populer.Sabanjure, ayo nerangake saka telung poin ing ngisor iki.

  1. Produk endi sing kudu menehi perhatian luwih akeh babagan kemasan

Praktek wis nemokake manawa, manawa kanggo nglindhungi produk, nggampangake transportasi, utawa nggunakake, kabeh produk sing kudu dikemas dening bahan pihak katelu kudu menehi perhatian marang kemasan.Saliyane faktor ing ndhuwur, industri kalebu barang konsumen massal kayata kosmetik, produk perawatan kulit, panganan, omben-omben, susu, kecap, cuka, lan liya-liyane.Dampak kemasan ing dodolan produk ing rak terminal (rak supermarket, platform e-commerce) kritis banget.

 

  1. Kemasan sing populer

Kemasan sing apik lan populer bisa narik kawigaten para pelanggan potensial, sing nomer loro, bisa menehi titik sade merek sing unik, lan kaping telu, tingkat informasi merek jelas, lan bisa langsung nerangake apa sing ditindakake lan diduweni merek.apa bedane.

Kanggo umume perusahaan barang konsumen, kemasan minangka titik tutul pelanggan sing paling dhasar lan kritis.Packaging minangka alat dodolan kanggo merek, uga minangka refleksi kualitas merek, lan uga minangka "media mandiri" sing kudu digatekake perusahaan.

Umume pelanggan ora ngerti produk, kayata komposisi lan asal saka Coca-Cola, lan umume pelanggan ngerti produk liwat kemasane.Nyatane, kemasan wis dadi bagian integral saka produk kasebut.

Nalika perusahaan nindakake kemasan, ora mung bisa ndeleng kemasan kasebut kanthi mandiri, nanging ing tangan siji, kudu mikir babagan cara nggambarake informasi strategis merek saka perspektif strategis;ing tangan liyane, carane nggawe sistem operasi strategis interlocking liwat packaging lan tumindak liyane saka perusahaan.Ing tembung liyane: Nggawe kemasan kudu adhedhasar posisi strategis merek, lan bisa nambah kemampuan dodolan produk sing aktif.