. Grosir kualitas dhuwur 280ml 480ml 650ml kothak umpluk sabun botol PETG kosong kosmetik foaming botol Produsen lan Supplier |SOMEWANG PACKAGING

Kualitas tinggi 280ml 480ml 650ml kothak busa botol sabun PETG kosong kosmetik foaming botol

Katrangan singkat:


  • Model:SWC-BG42L650C/SWC-BG42L480C/SWC-BG42L280C
  • FOB Port:Ningbo
  • Lead Time:15-25 dina
  • MOQ:10000 pcs
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    Fasilitas sing dilengkapi lan kualitas apik sing ngatur kabeh tahapan manufaktur ngidini kita njamin kepuasan panuku kanggo Ekspor Online China.280ML 480ML 650MLBotol Pompa Busa Sabun Plastik PE Hpde PETG Kosong kanggo Sabun Gel Shower Cuci Badan Bayi, "Nggawe Produk lan Solusi Kualitas Gedhe" bisa uga dadi tujuan langgeng organisasi kita.Kita nggawe upaya tanpa wates kanggo ngerteni maksud "Kita Bakal Tansah Selaras karo Kabeh Wektu".

    Kita bisa asring gawe marem pelanggan sing dihormati kanthi kualitas apik, biaya sing apik lan pitulungan sing apik amarga kita wis luwih trampil lan luwih kerja keras lan nindakake kanthi cara sing larang regane kanggo Pabrik nggawe China Kosong 120ml Frosted Foaming. Botol Pompa Sabun Dicetak Botol Pompa Busa Pet, Kita nganggep sampeyan bakal puas karo tarif sing padha, barang-barang kualitas apik lan pangiriman cepet.Muga-muga sampeyan bisa menehi pilihan kanggo ngladeni sampeyan lan dadi mitra sing cocog!
    Pabrik nggawe China 120ml, Botol Pompa Busa Plastik, Saben taun, akeh pelanggan bakal ngunjungi perusahaan kita lan entuk kemajuan bisnis sing apik karo kita.We Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi kita ing sembarang wektu lan bebarengan kita bakal menang kanggo sukses luwih ing industri kosmetik.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

    Ngirim

    Ninggalake Pesen Panjenengan