. Grosir 40mm 40/410 kosmetik umpluk botol pump kembang & cat-pad wangun mousse pump kanggo wisuh tangan Produsèn lan Supplier |SOMEWANG PACKAGING

40mm 40/410 kosmetik busa botol pompa kembang & cat-pad wangun mousse pompa busa kanggo ngumbah tangan

Katrangan singkat:

Pilihan sing disesuaikan:

  • cocog warna;
  • Metalizing.

  • Model:SWC-FPO401V/SWC-FPO401VA
  • Ukuran leher:40/410
  • FOB Port:Ningbo
  • Lead Time:15-25 dina
  • Output:0.8CC
  • Daftar kemasan:200pcs / ctn-60 * 40 * 35CM
  • MOQ:10000 pcs
  • Detail Produk

    Tag produk










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

    Ngirim

    Ninggalake Pesen Panjenengan