. Grosir botol airless plastik lengkap kanggo perawatan kulit lan kosmetik Produsen lan Supplier |SOMEWANG PACKAGING

botol airless full-plastik kanggo perawatan kulit lan kosmetik

Katrangan singkat:

Pilihan sing disesuaikan:

1. Werna cocog.

2. Saringan sutra.

3. UV Spray Frosting.

4. Hot stamping.

5. Metalizing.


  • Item No:SWC-BFPA15ID;SWC-BFPA30ID;SWC-BFPA50ID.
  • ukuran:D34.5 * H80mm.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur & Panggunaan

    Botol pompa tanpa udara dirancang kanggo njaga produk sing sregep suwe, ing proses nambah umur beting.Padha becik kanggo produk organik kayata krim, lotion, lan produk perawatan pribadi sing ora perlu akeh pengawet.Botol airless digawe saka plastik PP utawa AS, lan ora ana jejak logam ing desain kasebut.
    Kerjane karo fitur vakum non-pressurized sing ngidini isi rampung dispensed saka botol.

    Botol pompa airless sing ramah lingkungan

    Botol kasebut ora dirancang kanggo ngisi ulang.Nanging, bahan sing digawe iku ramah lingkungan.Sawise isi rampung, botol bisa dibuwang utawa didaur ulang kanthi aman.Nerangake ing macem-macem werna lan desain.Kanggo produk kemewahan, desain trendi bisa ditambahake kanggo nggawe botol katon metu saka produk liyane ing pasar.

    Volume cilik lan gedhe kasedhiya

    Volume gumantung saka panyuwunan klien.Botol tanpa udara kasedhiya ing ukuran cilik sing bisa nganti 15ml, lan para panuku bisa pesen ukuran sing luwih gedhe nganti 200ml.Kanggo produk kayata odhol utawa lotion, ukuran botol sing luwih gedhe kayata 100ml cocog.Ukuran kasedhiya kanggo kabeh pesenan akeh saka pasar.
    Botol pompa airless bisa diprodhuksi minangka botol bening, frosted utawa colored, kanggo cocog account panuku kang.Nanging, panjalukan umum kanggo produk kasebut mung mbutuhake penutupan warna ing sisih ndhuwur, ninggalake bagean botol liyane sing cetha.
    Iki minangka desain sing cocog amarga pangguna bisa ndeleng jumlah konten sing isih ana ing botol nalika digunakake.Sawetara desain liyane duwe botol sing cetha lan tutup warna, dene tutup tutup kasebut cetha.
    Pilihan tutup kanggo botol pompa udara kalebu semprotan kabut, tutup ndhuwur cakram, lan pilihan liyane sing cocog karo pompa tanpa udara dispenser lotion.Botol pompa tanpa udara AS duwe resistensi dampak sing luwih dhuwur lan awet.Produsen barang mewah njaluk luwih akeh botol tanpa udara sing digawe nganggo plastik AS.Botol PP uga dikarepake amarga produk loro kasebut duwe rega kompetitif sing beda.

    Botol tamper-proof

    Botol sing ngemot produk mung kanggo wong diwasa dipasang kanthi tutup sing tahan kanggo bocah sing nggawe botol kasebut tahan banting.Iki nglindhungi bocah cilik saka ora sengaja mbukak botol kanggo kontak karo produk ing njero.
    Botol kasebut uga duwe kapasitas kebanjiran sing cukup kanggo ngatur sampah nalika nglebokake isi ing njero.Kapasitas overflow gumantung saka ukuran botol.Diameter tutup lan ukuran finish gulu saka 20/400, 24/410, 20/410, lan liya-liyane, gumantung saka panyuwunan klien.

    Botol pompa airless sing bisa disesuaikan

    Botol airless bisa branded, kang mupangati tambahan kanggo pelanggan.Apa botol AS utawa PP, lumahing dirancang kanggo kompatibel karo printing semprotan utawa label adesif.
    Versi mewah saka botol iki duwe pompa lotion sing dilapisi.Iki minangka fitur umum sing katon ing botol tanpa udara AS, sing luwih angel lan luwih tahan banting.Electroplating wis rampung karo aluminium.Werna ing ngisor iki kasedhiya;salaka, ireng, emas, abang, krom abang, lan akeh werna adat liyane.

    img (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

    Ngirim

    Ninggalake Pesen Panjenengan