. Grosir 1.5ml 3ml 5ml 10ml Botol Ampul PS Plastik kanggo Produsen lan Supplier Kemasan Perawatan Kulit |SOMEWANG PACKAGING

1.5ml 3ml 5ml 10ml Botol Ampul PS Plastik kanggo Kemasan Perawatan Kulit

Katrangan singkat:


  • Penanganan lumahing:Screen Printing
  • Panggunaan industri::Kosmetik
  • Tipe Sealing:Gampang Open End
  • Gunakake:Minyak atsiri, Masker Wajah, PERAWATAN KULIT, Kosmetik Liyane
  • Kapasitas:10 ml;D21.5 * 21.5 * 90.5mm
  • Bahan:PETG
  • MOQ:10000 pcs
  • warna:Werna sing disesuaikan
  • Packing:Packing Karton
  • Sampel:Nyedhiyani Bebas
  • Printing:Silk Screen Printing Hot Stamping
  • OEM/ODM:Ditampa
  • Wangun:Wujud Bunder
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur & Panggunaan

    Jeneng ilmiah PE dadi polietilen, yaiku resin sintetik paling gedhe ing donya lan bahan kemasan plastik sing paling akeh dikonsumsi.Bahan PE nduweni kaluwihan panyerepan banyu sing kurang, ora larut ing banyu, ora gampang udan, lan nduweni kaluwihan sifat insulasi, saengga ora mung digunakake ing kemasan pangan lan obat nanging uga ing industri konstruksi.

    Kapasitas Pasokan gedhe

    2-2-600x600

    SOMEWANG duweni puluhan garis produksi, sing bisa entuk output saben dina nganti 100.000 potongan produk siji, lan pasokan 10 yuta potongan saben wulan kanggo kabeh jalur produksi, nyedhiyakake jaminan sing kuat kanggo penjualan panas sampeyan.

    Dekorasi Custom

    Kabeh produk kita ndhukung macem-macem layanan dekorasi khusus, kalebu warna khusus (warna logam / warna mutiara / warna sing nggumunake), electroplating, lukisan (frosted / tinted / sentuhan alus), sablon, hot stamping, transfer panas, transfer banyu. , pelabelan (stiker/lengan menyusut).Hubungi kita saiki inginfo@somewang.comkanggo njaluk pringting dieline, kita kurban free conto decorated nggawe layanan kanggo disetujoni, kanggo mesthekake yen apa sing ndeleng apa sing njaluk.

    Pangembangan Kustom

    Didhukung dening tim R&D Somewang, kita ngupaya nyedhiyakake layanan sing disesuaikan kanthi sampurna, Ora preduli konsep utawa sketsa, desainer profesional bakal bali nganggo gambar 3D Gratis sajrone 24 jam.Mock up 3D gratis sajrone 48 jam, ngrampungake pangembangan cetakan sajrone 2 minggu.Kita bisa ngontrol kabeh proses pangembangan sajrone 20 dina, yen sampeyan entuk ide khusus, hubungi kita langsung inginfo@somewang.com 

    Daur-ulang

    Didhukung dening tim R&D Somewang, kita ngupaya nyedhiyakake layanan sing disesuaikan kanthi sampurna, Ora preduli konsep utawa sketsa, desainer profesional bakal bali nganggo gambar 3D Gratis sajrone 24 jam.Mock up 3D gratis sajrone 48 jam, ngrampungake pangembangan cetakan sajrone 2 minggu.

    Jaminan Kualitas

    Kita janji manawa kabeh produk sing diprodhuksi lan didol dening Somewang 100% BPA-free, 100% recyclable, lan 100% tundhuk karo Peraturan Kemasan FDCA AS saiki lan Petunjuk EU 94/62/EC babagan peraturan Pengemasan lan Sampah.Kita nandhakake yen ora ana bahan kimia Proposition 65 sing kadhaptar ing produk PET.

    Somewang nyedhiyakake jaminan kualitas 100%, lan kita bakal tanggung jawab mung kanggo masalah kualitas, supaya sampeyan bisa ngrasakake layanan tanpa resiko.

    Solusi One-Stop

    Powered by Somewang diduweni pump / tutup Produsèn ndadekake iku bisa kanggo siji-mandeg mundhut barang utowo jasa, kang bakal nggawe pas paling apik saka botol lan tutup, lan uga apik kanggo efficiency pengadaan, biaya pengadaan lan biaya transportasi.

    Kabeh ing Kabeh

    —— KITA NGGAWE KEMASAN!

    Kanggo nemu produk lan layanan pokok, hubungi kita saiki inginfo@somewang.com 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

    Ngirim

    Ninggalake Pesen Panjenengan